nieuws

Ex-Badenoch & Clark-trio start met eigen bureau Whyz

Archief

Pieter Riedstra, tot voor kort werkzaam bij Badenoch & Clark, is samen met collega’s Annelien Zuidema en Carolijne Frank-Myjer in Leiden van start gegaan met Whyz.

 

Whyz is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het middensegment van de financiële en zakelijke dienstverlening.

 

"De meeste bureaus benaderen mensen voor een functie die ze nu ook hebben. Whyz richt zich juist uitsluitend op een verticale stap in de carrière van mensen", aldus managing consultant Riedstra. Daarbij concentreert het bureau zich op mensen die actief zijn binnen marketing, sales, controlling, actuariaat, audit, risk en operations, met interesse voor de financiële en zakelijke dienstverlening.

 

Whyz is de derde loot aan de boom van investeringsmaatschappij True Value Resources (TVR), die eerder dit jaar The Executive Network oprichtte en een belang nam in interimbureau Yoxa van Nienke Platenburg. Met beide zusterbedrijven zal intensief worden samengewerkt.

 

Reageer op dit artikel