nieuws

Eerste tussenpersoon sluit aan op iLetsel

Archief

Het assurantiekantoor Straatman Kolster (Reusel) is het eerste assurantiekantoor dat is aangesloten op het online letselschadeplatform iLetsel. Met de overhandiging van een symbolische sleutel in de vorm van een usb-stick vond de aansluiting plaats.

Eerste tussenpersoon sluit aan op iLetsel

Straatman Kolsters heeft voor een cliënt een dossier aangelegd, waarbij deze ook direct zelf toegang heeft. Ook is al in overleg met de cliënt een aangesloten belangenbehartiger gekozen en het dossier ook online gekoppeld aan deze belangenbehartiger. "Het is de rol van de tussenpersoon om mee te denken met het slachtoffer, maar niet om zelf letselschades te behandelen", zegt initiatiefnemer Hans Noordsij van iLetsel.
Via iLetsel.nl wordt van alle aangemelde letselschades een centraal dossier aangemaakt, waarin de betrokken partijen alle informatie verzamelen. Het dossier is afgeschermd en -afhankelijk van de rechten- alleen met een inlogcode en een wachtwoord te raadplegen, aan te vullen en/of te bewerken.
Volgens Noordsij wordt niet alleen winst gemaakt op het terrein van efficiency, maar ook veel tijdwinst geboekt. "Het hele traject van opsturen van documenten, het invullen daarvan en tussentijds contact over de inhoud, wordt teruggebracht tot enkele minuten", aldus Noordsij.
 
Foto: Hans Noordsij (links) overhandigt de usb-stick aan Henk Straatman

Reageer op dit artikel