nieuws

Delta Lloyd lanceert zorg- en verzuimpakket voor mkb

Archief

Delta Lloyd introduceert onder de noemer Zorg & Inkomen Actief een nieuwe pakketverzekering voor het mkb.

 

Het pakket bestaat naast zorg-, verzuim- en interventiepolissen uit dienstverlening voor gezondheids- en verzuimmanagement. Voor vragen over zorg en verzuim is er een speciale servicedesk in het leven geroepen.

 

Volgens Harry van der Zwan, directeur Marketing en Verkoop bij Delta Lloyd, biedt Zorg & Inkomen Actief werkgevers gemak, service en premievoordeel ten opzichte van los te sluiten diensten en verzekeringen. De pakketverzekering is sinds begin september verkrijgbaar via het intermediair. Assurantieadviseurs kunnen van Delta Lloyd ter ondersteuning communicatiemiddelen zoals een productkaart en verkoopbrieven, digitale offerte- en polisaanvraag en op werkgevers gerichte publiciteit verwachten. "Dit najaar starten we een campagne", aldus Van der Zwan.

 

Reageer op dit artikel