nieuws

Axent komt ook met nieuwe overlijdensrisicoverzekering

Archief

Provisieschuif

Hoewel Axent, volgens zeggen inmiddels de derde uitvaartverzekeraar, ook rechtstreeks aan de klant verkoopt, zal de adviseur in de nieuwe marktbenadering een cruciale rol blijven spelen, aldus Croes.
Met een provisieschuif kan hij de hoogte van de provisie en de verhouding tussen afsluit- en doorlopende provisie instellen en ook de meest voorkomende mutaties zoals verhogen, verlagen, premievrij maken, volstorten of stoppen rechtstreeks via de portal doorvoeren in de portefeuille. Axent is van plan in samenwerking met de tussenpersoon elke vijf jaar contact op te nemen met de verzekerde om te beoordelen of de polis nog aansluit bij de leefsituatie van de klant.
De Groningse verzekeraar gaat zijn uitvaartproducten overigens ook in volmacht aanbieden en is daarvoor met verschillende partijen in gesprek.

Reageer op dit artikel