nieuws

Arag sponsort Bonje met de Buren

Archief

Rechtsbijstandsverzekeraar Arag is sponsor geworden van het televisieprogramma Bonje met de Buren, waarin aandacht wordt besteed aan het oplossen van burenruzies. Rondom het programma is Arag als sponsor vanaf donderdagavond te zien op RTL 4.

Arag sponsort Bonje met de Buren

In Bonje met de Buren (te zien vanaf 20.30 uur) proberen de presentatoren op een positieve manier burenruzies op te lossen. "Arag pleit voor het voorkómen van misverstanden door vooraf duidelijke afspraken te maken. Mocht een conflict toch ontstaan, dan lossen we dat samen op. Deze gedachte sluit goed aan bij het programma", zegt adjunct-directeur Rechtshulp Peter Deen.
Volgens Arag neemt het aantal burengeschillen toe, onder meer door afgenomen tolerantie: "Zo zien wij na een mooie zomerdag het aantal meldingen over geluidsoverlast stijgen", aldus Deen. "En in oktober wanneer de bladeren van de bomen vallen stijgt het aantal meldingen over bladoverlast."

Reageer op dit artikel