nieuws

Alcredis brengt merkpolissen onder bij Polis Direct

Archief

Bovemij-dochter Polis Direct is de backoffice gaan verzorgen voor de merkpolissen Toyota Polis, Lexus Polis, Suzuki Polis en Suzuki Motor Polis.

 

Deze verzekeringen worden op de markt gebracht door Alcredis Finance, de financierings- en leasemaatschappij van de Louwman Groep, waar enkele tientallen dealerbedrijven deel van uitmaken. Bovemij was reeds risicodrager voor deze merkpolissen, die voorheen bij IAK waren ondergebracht.

 

Doel van de samenwerking tussen Alcredis en Polis Direct is niet alleen de premie-omzet verder te vergroten, maar ook de schadesturing naar de betrokken Toyota-, Lexus- en Suzuki-merkdealers te bevorderen. De directie van Polis Direct bevestigt dat: "Het autobedrijf staat centraal in de verkoop van verzekeringsproducten. Die producten dragen structureel bij aan een beter rendement voor de betrokken dealerorganisaties, met name door de mogelijkheid van de verzekerden om de schade bij de vertrouwde eigen dealer te laten repareren." De merkverzekeringen kennen drie jaar nieuwwaarde- of aanschafwaarde garantie, geen eigen risico bij herstel via de (eigen) merkdealer, inclusief glasherstel. Ook is er een tweede voertuigregeling, waarbij een tweede (merkonafhankelijke) auto dezelfde no-claimkorting heeft als de eerste auto.

 

Reageer op dit artikel