nieuws

Aegon vernieuwt werkmaterieelpolis

Archief

Aegon heeft zijn verzekering voor werk- en landbouwmateriaal vernieuwd. Het product kent voortaan een ruimere dekking, een groter dekkingsgebied en een lagere premie.

 

Ook de dekkingsbedragen zijn fors uitgebreid: voor schade aan eigendommen is het verzekerde bedrag nu _ 250.000 (was _ 125.000), voor schade aan ondergrondse leidingen en kabels _ 2,5 mln (was _ 125.000) en voor regiefouten _ 2,5 mln (was _ 100.000). Verder zijn de aanschafwaarde gedurende het eerste jaar en lichte sloopwerkzaamheden nu standaard verzekerd. "Het is ook mogelijk om de volledige aanschafwaarde de eerste drie jaar te verzekeren."

 

Het dekkingsgebied is uitgebreid tot de EU en Noorwegen en Zwitserland; tot nu toe bestreek de polis alleen de Benelux en het gebied tot 50 kilometer over de grens met Duitsland.

 

De Werkmaterieel op Maat-verzekering is bedoeld voor individueel werk- en landbouwmaterieel als grondverzetmachines, tractoren, heftrucks en hoogwerkers, maar het is ook mogelijk een compleet werk- en landbouwmaterieelpark onder de nieuwe voorwaarden te verzekeren. Wie een polis sluit, kan een voertuigbeveiligingssysteem aanschaffen voor _ 499 (excl. btw), inclusief driejarig serviceabonnement.

 

Reageer op dit artikel