nieuws

Nieuwe directie bij TAF

Archief

Nieuwe directie bij TAF

TAF, aanbieder van overlijdensrisico- en woonlastenverzekeringen, heeft een nieuwe directie. David Jongeleen (44) volgt aandeelhouder Sander Franken op als algemeen directeur; Nicole Hollander (42) is directeur Operations & IT geworden.

Franken heeft zich teruggetrokken uit de directie, omdat hij zich meer met andere activiteiten, waaronder inkoopcombinatie Tink, gaat bezighouden. Jongeleen (foto) was voorheen werkzaam bij Hypotrust, For All Finance en Welke Financiële Diensten. Hollander was al een aantal jaren werkzaam bij TAF, dat nu vanuit Eindhoven opereert. "Voor de komende jaren zal TAF meer en meer haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen", zegt Jongeleen. "Onze expertise op productinhoudelijk niveau zullen wij steeds meer gaan gebruiken om het intermediair te ondersteunen in zijn dagelijkse adviespraktijk. Ook is het belangrijk om te investeren in klantenbinding en het doen van een gedifferentieerd aanbod op maat."

Reageer op dit artikel