nieuws

Stekelenburg start ‘contra’-onderzoeksbureau

Archief

Schadeonderzoeker Jan Stekelenburg is in Breda van start gegaan met Custos Contra Forensics, een bureau dat is gespecialiseerd in technische en tactische onderzoeken ten behoeve van verzekerde particulieren en bedrijven.

Stekelenburg start ‘contra’-onderzoeksbureau

Custos kan door opdrachtgevers -voor eigen rekening- worden ingeschakeld zodra de verzekeraar een toedrachtsonderzoek instelt. "Dan zijn verzekerden niet langer afhankelijk van de conclusies en bevindingen van één onderzoeksbureau", aldus Stekelenburg. "We hebben inmiddels als 'contra' al diverse successen geboekt in de vorm van afwijzingen die op basis van door ons aangeleverde informatie zijn teruggedraaid." Custos telt vier medewerkers: twee toedrachtsonderzoekers en twee administratieve krachten. Het bedrijf is niet aangesloten bij het Nivre.

Stekelenburg is op velerlei gebieden actief: samen met dochter Norma runt hij het bedrijf Tackler, dat bemiddelt bij arbeidsconflicten. Ook beheert hij de tiplijn www.beloningen.nl, een activiteit van Onderzoekbureau Stekelenburg in Bavel. Met dit onderzoekbureau kwam Stekelenburg in 2003 in opspraak, nadat Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd aangifte hadden gedaan van het verduisteren van tipgeld en het indienen van vervalste onkostendeclaraties. Deze zaak is destijds geschikt.

Reageer op dit artikel