nieuws

Nederlandse website voor softwarebedrijf Idit

Archief

Het Israelische softwarebedrijf Idit Technologies heeft een Nederlandse website gelanceerd. "Dat onderstreept nogmaals onze toewijding aan de Nederlandse verzekeringsmarkt", zegt topman Yoel Amir.

 

Het bedrijf is in ons land al langer actief, maar doet dat vanuit een vestiging in het Belgische Mechelen. Onder de klantenkring van Idit bevinden zich onder meer verzekeraar Polis Direct en de makelaars IAK en Vanbreda.

 

Het bedrijf heeft in de laatste vijf jaar een omzetgroei van 276% gerealiseerd. Om die reden is Idit opgenomen in Israelische versie van de Deloitte Technology Fast 50, een lijst met de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven over de afgelopen vijf jaar. In de Nederlandse versie is Intrasurance nieuw binnegekomen op de 39e plek.

 

Reageer op dit artikel