nieuws

Assurantie Bridge Toernooi weer in Nationaal Denksport Centrum

Archief

De 28e editie van het Assurantie Bridge Toernooi wordt op zaterdag 23 januari 2010 gehouden in het Nationaal Denksport Centrum Den Hommel in Utrecht. De organisatie is voor de derde maal op rij in handen van SNS Reaal, in samenwerking met de Nederlandse Bridge Bond.

 

Deelname aan het toernooi staat (gratis) open voor personen die werkzaam zijn binnen een verzekeringsconcern, afdelingen verzekeringen bij een bank, en voor medewerkers van assurantiebemiddelingsbedrijven. De inschrijving staat ook open voor bridgers die aan de afgelopen twee edities van het Assurantie Bridge Toernooi hebben deelgenomen.

 

Het gehanteerde systeem is: 2 x 21 spellen Top-integraal, met gebruik van scoreprogramma Bridgemate en uitslagberekening per computer. Er kunnen maximaal 126 paren deelnemen.

 

Er is ook weer een clinic voor nieuwelingen.

 

Voor meer informatie: Ruud Verhoef (030-219.64.12 of ruud.verhoef@reaal.nl.

 

Reageer op dit artikel