nieuws

ASR ziet schadelast garages stijgen

Archief

ASR heeft een premieverhoging (per 1 januari 2010) van 15% aangekondigd voor garagebedrijven. “De schadelast op onze garageverzekeringen is in de afgelopen periode flink toegenomen”, zo motiveert de maatschappij de maatregel.

ASR ziet schadelast garages stijgen

De premieverhoging geldt voor de rubrieken aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen en de cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten en voor eigen motorrijtuigen (inclusief handelsvoorraad). Voor die laatste rubriek worden polishouders van voorheen Stad Rotterdam en Woudsend met een premieverhoging van 30% geconfronteerd.
De premies voor de andere rubrieken in de garageverzekering (aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand) blijven gelijk, evenals de voorwaarden en het eigen risico.

Reageer op dit artikel