nieuws

Zorgverzekeraars verwachten half miljoen overstappers

Archief

Groei

De portefeuille van CZ zal volgens de marktpartijen in absolute getallen het meest in omvang toenemen. Menzis wordt gezien als de partij die de meeste verzekerden zal verliezen. In een reactie stelt Menzis dat de verkenning gebaseerd is op een gesprek met acht commercieel directeuren van zorgverzekeraars "die wat hebben zitten bomen".
 
"Laat ik het maar op 'wishful thinking' houden", zegt woordvoerder Richard Lancee. "Vorig jaar hebben wij inderdaad een paar duizend verzekerden verloren, maar als ik kijk naar rapporten die er wél toe doen, dan staat Menzis er gewoon goed voor." Volgens Lancee is de klanttevredenheid enorm toegenomen, is de solvabiliteit "heel goed" en is Menzis in de collectieve markt "de beste aanbieder".

Reageer op dit artikel