nieuws

XL meldt zich voor middenbedrijf

Archief

XL Insurance heeft een speciaal team geformeerd om in Nederland brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen te gaan aanbieden aan ondernemingen met een omzet van € 30 mln tot € 300 mln.   XL beperkte zijn aanwezigheid in ons land tot nu toe tot de grootzakelijke, coassurantiemarkt. De uitbreiding naar het middenbedrijf vond eerder al plaats in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, […]

XL Insurance heeft een speciaal team geformeerd om in Nederland brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen te gaan aanbieden aan ondernemingen met een omzet van € 30 mln tot € 300 mln.
 
XL beperkte zijn aanwezigheid in ons land tot nu toe tot de grootzakelijke, coassurantiemarkt. De uitbreiding naar het middenbedrijf vond eerder al plaats in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.
 
Binnen XL is Erik Hartkoren (ex-Allianz) verantwoordelijk directeur voor de Benelux. Zijn team zal zich vanuit Amsterdam gaan richten op bedrijven in de retail- en voedingsbranche alsmede de technologische en dienstverlenende sectoren.
 
De brandverzekering dekt schade aan opstallen, schade door natuurrampen en schade door bedrijfsonderbrekingen. De aansprakelijkheidsdekking omvat onder meer product- en milieuaansprakelijkheid en het terugroepen van producten. De polissen zijn gescheiden van elkaar te sluiten met lokale, Europese (XL EuroPass) of wereldwijde (XL WorldPass) dekking. De ontwikkeling van aanvullende dekkingen staat gepland.

Reageer op dit artikel