nieuws

Watson Wyatt gaat in opleidingen

Archief

Adviesbureau Watson Wyatt is een eigen opleidingsinstituut gestart, waarmee naar eigen zeggen wordt ingespeeld op vraag vanuit de pensioenwereld en het bedrijfsleven. De Watson Wyatt Academy start deze maand met de ‘Basisopleiding voor leden verantwoordingsorgaan’ en de opleiding Deskundigheidsniveau 2.

Watson Wyatt gaat in opleidingen

Het instituut biedt zowel open opleidingen als maatwerktrajecten. "De opleidingen zijn gericht op bestuurders, adviseurs en hoger leidinggevenden die actief zijn bij pensioenfondsen, in financiële functies en personeelszaken." De docenten zijn deskundigen uit de praktijk, zoals actuarissen, pensioenjuristen en bedrijfskundigen. Naast pensioenopleidingen biedt de Academy een workshops en trainingen op het gebied van personeelszaken.
Watson Wyatt gaat wereldwijd fuseren met Towers Perrin. In ons land zijn beide ondernemingen goed voor 475 medewerkers.

Reageer op dit artikel