nieuws

‘Vuijsters in Verzekeringsland’ verschenen

Archief

Op de redactie van AssurantieMagazine heeft columniste Esther Vuijsters donderdag uit handen van hoofdredacteur Henri Drost het boek ‘Vuijsters in Verzekeringsland’ in ontvangst genomen. Het boek bevat een bundeling van zeventig columns van haar hand die in AM zijn verschenen.

‘Vuijsters in Verzekeringsland’ verschenen

De eerste column van de verzekeringsadviseur van het Amersfoortse familiebedrijf Vuysters Financiële Diensten verscheen in september 2006 op de slotpagina van AM. Drie jaar later is haar column, waarin zij speels en herkenbaar tweewekelijks het verzekeringsvak beschrijft, niet meer weg te denken uit AM. 'Vuijsters  in Verzekeringsland. Een luchtige kijk op de verzekeringsbranche' is te bestellen via de shop.

Reageer op dit artikel