nieuws

SRK Rechtsbijstand trekt het land weer in

Archief

Volgende maand houdt SRK Rechtsbijstand op drie plaatsen in het land bijpraatbijeenkomsten voor het intermediair. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen assurantiebemiddelaars nader kennis maken met de schadeafwikkeling: van de melding van de zaak tot het juridisch afronden daarvan en alle stappen daartussen.

SRK Rechtsbijstand trekt het land weer in

De bijeenkomsten van SRK Rechtsbijstand worden gehouden op 17, 18 en 19 november in respectievelijk Nunspeet, Amsterdam en Rosmalen. De website van het Zoetermeerse bedrijf biedt hier meer informatie over. In het voorjaar van 2010 wil SRK in andere regio's intermediairdagen houden.

SRK verzorgt de uitvoering van de rechtsbijstandverzekering voor onder meer de intermediairmaatschappijen Aegon, De Goudse, London, Nationale-Nederlanden, Rialto en De Zeeuwse.

Reageer op dit artikel