nieuws

Florius wijst kleine adviseur de deur

Archief

Florius heeft het aantal tussenpersonen met wie wordt samengewerkt teruggeschroefd. "De directe samenwerking met minder actieve relaties is per 1 oktober beëindigd."

 

Die veelal kleinere adviseurs worden verwezen naar een serviceprovider. "Door bewust voor samenwerking met een kleiner aantal intermediairs te kiezen, verhogen wij de efficiëntie en service", aldus de ABN Amro-dochter. "We geloven dat dit tijdperk nog meer dan voorheen eisen stelt aan de relatie tussen aanbieder en adviseur. Vandaar de keuze om de relatie met tussenpersonen waarmee een actieve samenwerking bestaat te intensiveren."

 

De adviseurs die minder hypotheken bij Florius onderbrachten, zijn nu aangewezen op de serviceproviders waarmee de geldgever samenwerkt. "Omdat serviceproviders met meerdere geldverstrekkers samenwerken, zijn zij wel in staat om een intensieve relatie met dit deel van het voormalige Florius-intermediair te onderhouden."

 

Florius doet in totaal met zo’n 2.500 tussenpersonen zaken.

 

Reageer op dit artikel