nieuws

Arag biedt ondernemers eenjuridische hotline

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag gaat zich begeven op de markt van de juridische dienstverlening. Deze uitbreiding van de rol van verzekeraar naar die van een brede juridische dienstverlener gaat gepaard met de introductie van een nieuwe slagzin: ‘Goed voor elkaar’.

 

Ondernemers die (nog) geen rechtsbijstandpolis willen sluiten, kunnen mogelijk wel voelen voor een abonnement op juridisch advies per e-mail, chat of telefoon, redeneert Arag. Dat kan letterlijk via één druk op de knop, omdat Arag een hotline-knop levert, die op de USB-poort van een computer kan worden aangesloten. Hiermee kan de ondernemer rechtstreeks contact krijgen met Arag Legal Services.

 

In de afgelopen weken hebben de met Arag samenwerkende tussenpersonen uitgebreide informatie over de inmiddels gestarte introductiecampagne ontvangen.

 

Het intermediair kan een gratis abonnement voor een periode van drie maanden aanbieden, ook aan verzekerden met een beperkte dekking. Bij jaarabonnementen geldt een beloning van ‘10% doorlopend’.

 

Reageer op dit artikel