nieuws

Algemene Zeeuwse wordt De Zeeuwse

Archief

Algemene Zeeuwse, een volle dochter van De Goudse, gaat voortaan door het leven als De Zeeuwse. Die naamswijziging moet het Zeeuwse karakter meer te accentueren.

 

In het logo heeft het dijkje (in de vorm van een A) plaatsgemaakt voor een schelp. "Het woord ‘Algemene’ is bewust weggelaten uit de naam om aan te geven dat het gaat om een bijzondere regionale verzekeraar met een duidelijk Zeeuws karakter", zo luidt de motivatie. Aan de bedrijfsnaam wordt voortaan het motto ‘De oplossing dichtbij’ gekoppeld.

 

De nieuwe naam en huisstijl werden aan de met de maatschappij samenwerkende tussenpersonen gepresenteerd tijdens het filmfestival Film by the Sea in Vlissingen, voorafgaand aan een voorstelling van de film ‘De Storm’. De schadeverzekeraar, die in november zeventig jaar bestaat, behaalde vorig jaar een winst van bijna _ 1 mln op een premieomzet van _ 19 mln. Er werken in Middelburg ruim dertig mensen voor De Zeeuwse.

 

Reageer op dit artikel