nieuws

Afab komt met garantiepolissen

Archief

De serviceprovidingtak van Afab heeft onder het eigen label Waerdevol drie levenproducten geïntroduceerd.

 

Daarmee kan een gegarandeerd vermogen worden opgebouwd. Verzekeraar achter de Waerdevol-garantielijn is Generali.

 

Het garantieproduct is in drie varianten te sluiten: vermogensopbouw ten behoeve van de eigen woning, een garantielijfrente en een garantiepensioen voor dga’s. De polissen kunnen zowel tegen koopsom als tegen periodieke premiebetaling worden gesloten. "Over het opgebouwde kapitaal wordt jaarlijks gegarandeerd 3% netto rente bijgeschreven. Naast deze garantie kunnen verzekerden bovendien profiteren van een jaarlijkse winstdeling." Het overlijdensrisico en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid kan worden meeverzekerd.

 

Reageer op dit artikel