nieuws

PolisCheck voor bedrijven

Archief

Koster Verzekeringen (Alphen aan den Rijn) heeft een PolisCheck ontwikkeld die zakelijke klanten inzicht moet geven in hiaten of overlappingen in de verzekeringsportefeuille.

 

Koster voerde vorig jaar al een PolisCheck in voor particuliere klanten. In de PolisCheck voor bedrijven worden de verzekeringen in drie groepen verdeeld: bedrijfsrisico’s (onderverdeeld in algemene risico’s en branchespecifieke risico’s), verzekeringen voor het personeel en verzekeringen voor de directeur of eigenaar.

 

Door middel van een zogeheten stoplichtmodel kan volgens het intermediairbedrijf in één oogopslag de gehele verzekeringsportefeuille worden overzien. "De particuliere versie van de PolisCheck is een belangrijk aanvulling gebleken op het extranet. Klanten worden eraan herinnerd welke risico’s nog niet zijn afgedekt, zien welke polissen bij ons of bij een ander zijn ondergebracht en krijgen een toelichting waarom die bepaalde verzekeringsvorm wel of niet van belang is", aldus het Alphense kantoor.

 

Reageer op dit artikel