nieuws

Pakket DossierNet voor hypotheekadministratie

Archief

DossierNet heeft een administratiepakket voor hypotheekadviseurs ontwikkeld. Met ‘Hypo-Office’ denkt het Nijmeegse bedrijf het intermediair een goed hulpmiddel te verstrekken om te voldoen aan de nodige wet- en regelgeving.

 

Via de website van het advieskantoor kunnen klanten ook inzage in hun dossier krijgen. "De klant kan daar notities zien, de gevoerde correspondentie en alle beschikbare documenten. Zo krijgt de klant een helder beeld van de status van zijn dossier en van de enorme hoeveelheid werk die standaard in een hypotheekdossier wordt verricht", zo stelt DossierNet.

 

In het systeem ‘Hypo-Office’ kan per activiteit worden aangegeven hoeveel minuten ermee gemoeid waren. De urenregistratie laat de optelsom van die werkzaamheden zien en resulteert bij sluiting van het dossier in een factuur. Bovendien vindt DossierNet dat op deze wijze een advies "volledig reproduceerbaar is" voor de AFM.

 

Hypotheekadviseurs die het systeem willen gebruiken moeten een jaarabonnement van _ 535 nemen; voor het permanent opslaan van gegevens wordt per dossier _ 3,50 per jaar berekend.

 

Reageer op dit artikel