nieuws

Samenwerking Finergo en Missing Piece

Archief

Finergo is op het gebied van ICT-applicaties voor de assurantiebranche een samenwerking aangegaan met Missing Piece uit Wijk bij Duurstede. Hierdoor kunnen de aangesloten assurantiekantoren tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van vaste telefonie over internet (VOIP), mobiele werkplekken en mobiele telefonie.

Samenwerking Finergo en Missing Piece

Deze mobiele telefonie kan worden gekoppeld aan Outlook, waardoor men overal de beschikking heeft over de agenda en mails kan lezen en beantwoorden. Ook niet-aangesloten kantoren die interesse hebben in deze uitbreidingen, kunnen contact opnemen met Finergo.
De coöperatie Finergo is voortgekomen uit de kring van voorheen Aegon-gebonden assurantiekantoren. Momenteel telt de coöperatie circa veertig kantoren en maken ongeveer honderd tussenpersonen gebruik van de diverse faciliteiten.
 
(Foto: Lex De Bruijn (Missing Piece, links) en Hans Hoekstra (Finergo).

Reageer op dit artikel