nieuws

Welke maakt beloningsafspraak met Florius

Archief

Welke Financiële Diensten, de serviceprovider uit Hoorn, zegt als eerste een definitieve samenwerkingsafspraak met hypotheekverstrekker Florius te hebben over de provisieregeling.

Welke maakt beloningsafspraak met Florius

"Florius ligt goed in de markt en is een belangrijke geldverstrekker voor de tussenpersoon", zegt Annemarie Gerritsma van Welke. "De provisie die Welke doorgeeft aan het intermediair is 0,85% bij niet-complexe hypotheken. Dat is meer dan in 2008", aldus Gerritsma.
Welke is met andere banken en verzekeraars in de afrondende fase. "De meeste banken en verzekeraars gaan over tot selectieve distributie, wat inhoudt dat slechts een beperkte groep toegang heeft tot hun producten. Omdat onze dienstverlening blijft zoals hij is, behoudt het bij ons aangesloten intermediair toegang tot gerenommeerde aanbieders."

Reageer op dit artikel