nieuws

Waardering voor verzekeraars stijgt opnieuw

Archief

De waardering van het intermediair voor de prestaties van verzekeraars is dit jaar opnieuw gestegen en is nu gemiddeld hoger dan een 7, zo blijkt uit de woensdag in kasteel De Hooge Vuursche gepresenteerde resultaten van het prestatieonderzoek van DAK, NVA en NBVA.

Waardering voor verzekeraars stijgt opnieuw

Aan het onderzoek hebben duizend tussenpersonen meegedaan. Alleen de pensioenverzekeraars kunnen op minder waardering rekening: het rapportcijfer Leven Collectief daalt naar 6,35. Zwitserleven scoort in deze categorie het beste en volgt daarmee zusterbedrijf Reaal op.
Noordhollandsche van 1816 (Schade) en Legal & General (Leven Individueel) zijn respectievelijk voor de vijfde en achtste achtereenvolgende keer in hun categorie als beste beoordeeld. Stad Holland heeft ONVZ onttroond als best presterende ziektekostenverzekeraar en Generali mocht als eerste de prijs voor de beste inkomensverzekeraar in ontvangst nemen.

Reageer op dit artikel