nieuws

Uitstellen lijfrente mogelijk bij Aegon

Archief

Aegon heeft de Lijfrente uitstelrekening geïntroduceerd, bedoeld voor mensen met expirerend lijfrentekapitaal die het uitkeringsmoment nog even voor zich uit willen schuiven.

 

Bij dit bancaire lijfrenteproduct kunnen meerdere lijfrenteverzekeringen worden gecombineerd. "Dat is handig, omdat 38% van alle lijfrentebezitters meer dan één polis heeft." Op de geblokkeerde bankrekening kan het vrijgekomen kapitaal tegen een variabele rente worden geparkeerd, zonder dat het belastingvoordeel teniet wordt gedaan. "Zet je het geld op een gewone spaarrekening, dan moet je afrekenen met de fiscus", licht Aegon toe.

 

  &nbspHet laatste kwartaal is traditiegetrouw een actiemaand op de lijfrentemarkt, omdat dan veel lijfrentepolissen expireren. Aegon richt zich in zijn mediacampagne rond het nieuwe product daarom met name op vijftigplussers.

 

Reageer op dit artikel