nieuws

‘Serviceproviders vallen niet weg’

Archief

"Door het uitkeren van bonussen staat een dikke streep, maar vergoedingen voor uitbestede werkzaamheden zoals volmachtwerkzaamheden mogen nog wel. We blijven dan ook gewoon gebruik maken van serviceproviders", zegt Paul van der Meijs, directeur van geldgever Florius.

 

"De verhouding met serviceproviders zal alleen rationeler worden en veel feitelijker gerelateerd. We zijn er niet op uit om de hele keten te herschikken. De link met volume en bonussen verdwijnt, maar we gaan wel gedane werkzaamheden vergoeden. Eerst was het volumegerelateerd, en nu gaan we het op een andere manier doen."

 

  &nbspVan der Meijs ziet de serviceproviders niet als schakel wegvallen. "De basis van hun inkomstenstroom wordt gewoon anders. Volgens een recent onderzoek van IG&H is de verdiencapaciteit van serviceproviders zeer ruim. Dat lijkt me niet houdbaar."

 

Reageer op dit artikel