nieuws

Nieuwe autopolis van Unigarant

Archief

Op 6 januari gaat ANWB-dochter Unigarant van start met een nieuwe autoverzekering met een modulaire opbouw. Dat resulteert volgens Unigarant in een voordelige autopolis ‘op maat’.

 

De modulaire autoverzekering van Unigarant heeft een standaard nieuw- of aanschafwaardedekking van twaalf maanden en optioneel is 24 maanden extra zekerheid mogelijk. Dat geldt ook voor de aanvullende dekking van _ 2.000 of _ 5.000 voor alle niet af-fabriek ingebouwde accessoires. De nieuwwaarde/aanschafwaardegrens is opgetrokken naar _ 50.000.

 

  &nbspVoor de dekkingen Gedeeltelijk en Volledig Casco geldt standaard een eigen risico van _ 150. Deze vervalt bij een Volledig Cascodekking als gebruik wordt gemaakt van schadesturing. Het eigen risico kan ook worden afgekocht of verhoogd.

 

  &nbspUnigarant heeft de no-claimbeschermer geschrapt, omdat de schadelast niet in overeenstemming was met de premie-inkomsten. Het alternatief zou een substantiële premieverhoging zijn geweest.

 

Reageer op dit artikel