nieuws

Minderheidsbelang SNS Bank in ProFinT en Offertis

Archief

SNS Bank heeft een minderheidsbelang van respectievelijk 49% en 40% verworven in de serviceorganisaties (in voorbereiding) ProFinT en Offertis. De bank had vanaf de start afgelopen zomer al een financiering lopen.

Minderheidsbelang SNS Bank in ProFinT en Offertis

Serviceprovider ProFinT en Offertis (een midofficeorganisatie die hypotheekoffertes verwerkt) werken in Tilburg zeer nauw samen. Adri Verboven van Offertis is blij met deze stap van de bank. "Een partner als SNS Bank geeft stabiliteit voor de tweehonderd tussenpersonen die welwillend zijn om zich bij ons aan te sluiten. Door het minderheidsbelang waarborgen we onze onafhankelijkheid in de dienstverlening; het is zeker niet de bedoeling dat aangesloten tussenpersonen verkapte SNS-kantoren worden." Het is bedoeling dat beide bedrijven per 1 januari actief worden.

Reageer op dit artikel