nieuws

Miedema Adviesgroep failliet verklaard

Archief

De rechtbank in Utrecht heeft het faillissement uitgesproken over Miedema Adviesgroep, op verzoek van de eigenaren Hendrik en Ricardo Miedema. De tweelingbroers hopen dat curator Schreuder nog heil ziet in een doorstart.

Miedema Adviesgroep failliet verklaard

Volgens Ricardo Miedema draaide het kantoor, met twee parttime-medewerkers in dienst, in de kern namelijk gezond. Een geschil over een in 2006 gekochte assurantieportefeuille bleef het kantoor echter achtervolgen. "Die portefeuille voldeed niet aan de verwachtingen. Wij hebben de koopprijs daarom gedeeltelijk betaald en er inmiddels negen juridische procedures over gevoerd. Een daaraan gerelateerde beslaglegging op onze doorlopende provisies is ons opgebroken."

Reageer op dit artikel