nieuws

Meijers start nieuwe jaar met verzuimvolmacht

Archief

Assurantiebedrijf Meijers in Amstelveen komt in 2009 met een eigen verzuimpolis in volmacht. Zes verzekeraars tekenen ervoor: Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali, De Amersfoortse, De Goudse en Nationale-Nederlanden.

Meijers start nieuwe jaar met verzuimvolmacht

Volgens Meijers-directeur Hans van Uitert (foto) wil het bedrijf hiermee zijn concurrentiepositie op de markt voor verzuimverzekeringen versterken. "Behalve dat we hiermee eigen voorwaarden hebben vastgesteld, kunnen we voor onze klanten vanaf de eerste dag invloed uitoefenen op het ziekteverzuim bij hun medewerkers en tevens het reïntegratieproces versnellen. Daartoe zijn we een exclusieve samenwerking samenwerking aangegaan met twee verzuim- en reïntegratiebedrijven in de regio."

Reageer op dit artikel