nieuws

Joost Hoogstrate sticht assurantienetwerk

Archief

Joost Hoogstrate (ex-vennoot van Verzekeringen-Online) heeft www.assurantienetwerk.nl in het leven geroepen. Het is een besloten sociaal netwerk (een soort Hyves of LinkedIn) voor mensen die iets met de verzekeringsbranche te maken hebben.

 

Hoogstrate (33) mikt op branchegenoten die kennis willen delen of ergens over willen discussiëren zonder dat de gehele wereld (lees: het internet) meeleest. Men kan lid worden op uitnodiging van een deelnemer. Om het netwerk snel te laten groeien, kan er ook (voorlopig) een e-mail worden gestuurd naar assurantienetwerk@gmail.com.

 

  &nbspHoogstrate was binnen Verzekeringen-Online van augustus 2004 tot november 2008 verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, online marketing en verkoop. Dit netwerk is voor hem meer een hobby dan een nieuw bedrijf.

 

  &nbspAfgelopen zomer startte Michael Stoop op LinkedIn met Dubainn (Dutch Banking & Insurance Network). Daar hebben zich inmiddels meer dan 2.350 branchegenoten aangemeld. Stoops doelstelling is om ook bijeenkomsten te organiseren voor branchegenoten.

 

Reageer op dit artikel