nieuws

Huis & Hypotheek biedt eigen woonlastenverzekering

Archief

Huis & Hypotheek biedt voortaan onder eigen label de Huis & Hypotheek Woonlastenverzekering. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Bovemij.

De Woonlastenverzekering is volgens Huis & Hypotheek gestoeld op de meest uitgebreide definitie van arbeidsongeschiktheid. Het gaat hierbij niet alleen om op foto of scan te herkennen ziektes, maar ook om rug- en psychische klachten. "Hierdoor wordt geen enkele ziekte uitgesloten." Als risicodrager fungeert Bovemij.
"De premie voor de woonlastenverzekering van Huis & Hypotheek kan gerekend worden tot één van de scherpste in de markt", aldus de adviesketen, naar het predikaat 'als beste getest' verwijzend in de Geldgids van de Consumentenbond. De woonlastenverzekering kan tegelijkertijd met een hypotheek gesloten worden maar ook achteraf.

Reageer op dit artikel