nieuws

Flexibele provisie in vernieuwd levenassortiment Reaal

Archief

Reaal gaat “als één van de eerste verzekeraars” maximale provisieflexibiliteit bieden bij levensverzekeringen. “Wij lopen hiermee voorop in een belangrijke trend op het gebied van beloning van het intermediair.” De maatschappij vernieuwt verder het productassortiment.

Flexibele provisie in vernieuwd levenassortiment Reaal

Adviseurs kunnen nu zelf bepalen hoe zij de advieskosten willen doorberekenen aan klanten. Standaard wordt 5% afsluit- en 2,15% doorlopende provisie uitgekeerd. Reaal komt later deze maand met een spaarhypotheek zonder renteopslag die vanaf 1 januari ook provisieloos kan worden gesloten. De bijbehorende SpaarHypotheekVerzekering biedt daarnaast volledige provisieflexibiliteit "en iedere storting resulteert direct in verlaging van risicopremie".
Tevens worden vier beleggingsverzekeringen uit het assortiment gehaald en vervangen door de Opstap Hypotheekverzekering 2.0 en de Kies Vrij Beleggingsverzekering 2.0. "De polissen hebben een vereenvoudigde kostenstructuur en een scherpe premie-eindkapitaal-verhouding. De klant betaalt geen aan- en verkoopkosten en de premie voor de overlijdensrisicodekking is één van de laagste van Nederland."

Reageer op dit artikel