nieuws

De Hypotheekadviseur komt met ‘Chronischziekenhypotheek’

Archief

Franchiseketen De Hypotheekadviseur heeft een nieuwe dienst ontwikkeld: hypotheken voor chronisch zieken.

 

De ‘Chronischziekenhypotheek’ is een initiatief van Ernst Arens van Hypotheekadviseur Lelystad. Ernst Arens is zelf diabeet. "Ik liep zelf tegen onbegrip en vervelende premie-opslagen aan bij hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Aangezien ook andere chronisch zieken met dit probleem bleken te kampen, besloot ik me volledig op deze groep bijzondere mensen te richten."

 

  &nbspDe Hypotheekadviseur beweert gedegen kennis van een groot aantal chronische aandoeningen en ziekten te hebben: "Wij zijn bekend met de symptomen van chronische ziekten zoals diabetes, Hiv, epilepsie en nieraandoeningen en kunnen daardoor risico’s beter inschatten; wij hebben een langdurige samenwerking opgebouwd met een groot aantal hypotheekverstrekkers en verzekeraars van overlijdensrisico, die vertrouwen op ons oordeel als deskundige. Wij weten hierdoor precies wie we in welke situatie bij welke hypotheekverstrekker of verzekeraar het beste kunnen onderbrengen."

 

Reageer op dit artikel