nieuws

Consument vertrouwt Rabobank en De Hypotheker het meest

Archief

Adviesketen De Hypotheker en Rabobank scoren het beste als het gaat om betrouwbaarheid en het bieden van een lage rente. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Hypotheekdistributie’ van Blauw Research onder potentiële en recente hypotheeksluiters.

Consument vertrouwt Rabobank en De Hypotheker het meest

"Betrouwbaarheid is al jaren één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een hypotheekorganisatie en lijkt in deze onrustige financiële tijden alleen maar belangrijker te worden. Ook aspecten die samenhangen met de transparantie van de hypotheekadviseur krijgen veel belang toegekend", aldus Blauw Research. Op merkniveau is het vooral De Hypotheker die in 2008 een sprong voorwaarts maakt. Niet alleen de naamsbekendheid is vergroot, De Hypotheker wordt ook vaker overwogen voor een adviesgesprek. "Samen met de Rabobank onderscheidt De Hypotheker zich door een bovengemiddelde waardering en bekendheid. Deze twee organisaties voeren mede hierdoor de markt aan" meent Blauw. Adviesketen Huis & Hypotheek werd als beste beoordeeld als het gaat om de eerste algemene indruk.

Reageer op dit artikel