nieuws

Afab ontwikkelt voorwaardenscan

Archief

Afab-dochters Xtensive en PensioenPoint gaan de aangesloten kantoren een programma aanbieden dat hypotheekvoorwaarden vergelijkt voor aanvragers in afwijkende situaties.

 

Deze gratis Acception Voorwaardenscan is ontwikkeld door de divisie Serviceproviding van Afab en moet de adviseur werk uit handen nemen, doordat het zelf uitzoekt welke geldverstrekkers de klant met zijn specifieke aanvraag accepteren. "Bijna alle geldgevers zijn in de software opgenomen", zegt Levineke Meylink-Vink van PensioenPoint. "De adviseur kan tijdens het eerste gesprek door het selecteren van de van toepassing zijnde uitzonderingen al nagaan welke mogelijkheden de klant heeft."

 

  &nbspHet systeem zal op termijn ook bij andere Afab-labels worden ingezet.

 

Reageer op dit artikel