nieuws

Verzuimvolmacht voor SL2 Assuradeuren

Archief

SL2 Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Lands Advies in Beverwijk, heeft een verzuimvolmacht gekregen van De Amersfoortse. Het betreft een pool waarin De Amersfoortse leidend is met 40%.

Andere deelnemers in de pool zijn Nationale-Nederlanden (30%), De Goudse (20%) en Delta Lloyd (10%). Lands Advies, acht jaar geleden ontstaan uit Limmen & Partners en Assurantiekantoor Stoass, telt 7.700 klanten, waaronder 800 bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en de grootzakelijke markt. Volgens directielid Hans Schoone ligt de nadruk op de zakelijke markt. Het provisie-inkomen van het kantoor bedraagt over 2008 ongeveer € 1,9 mln. "Daarvan komt 40% uit de zakelijke markt." Naast volmachten van De Amersfoortse, NN, De Goudse en Delta Lloyd, heeft SL2 ook volmachten van Monuta, DAS en Aegon.
Hans Schoone (links) en Wieber Stoker (rechts, beiden SL2) ondertekenen de verzuimvolmacht met Piet Bokhoven (Amersfoortse).

Reageer op dit artikel