nieuws

Schadebehandeling NN naar Van Ameyde

Archief

Nationale-Nederlanden besteedt vanaf 1 januari volgend jaar de schadebehandeling voor particuliere klanten uit aan de Van Ameyde Group in Rijswijk. De circa zestig medewerkers van NN volgen hun werk en komen in dienst bij Van Ameyde.  

Schadebehandeling NN naar Van Ameyde

NN benadrukt zelf de regie te blijven voeren over de gehele schadeketen en ook zelf verantwoordelijk te blijven voor de schadebehandeling. "De toekomst van Schade binnen het concern staat dus niet ter discussie. Het betreft hier slechts een klein deel van het schadeproces", aldus Unie-bestuurder Robert Schuurman, die in mei van dit jaar de toen al aangekondigde uitbesteding nog op losse schroeven had gezet, omdat er te veel onduidelijkheden waren. Volgens Adriaan Frijters, directeur Schade en Inkomen, maakt NN voor elke activiteit de afweging 'zelf doen' of 'uitbesteden'. Overigens valt de behandeling van letselschade niet onder de samenwerking met Van Ameyde.
Foto: Piet Middelkoop (Van Ameyde, links) en Adriaan Frijters (NN) tekenen het contract.  

Reageer op dit artikel