nieuws

Polis Yarden in het schap bij DAK-leden

Archief

De bij DAK aangesloten tussenpersonen gaan het uitvaartproduct van verzekeraar Yarden verkopen via de Uitvaartdesk.

 

De Uitvaartdesk, die intermediairscollectief DAK in samenwerking met onder andere Yarden heeft ontwikkelde, vergelijkt op internet de voorwaarden, het acceptatiekader en de prijs van diverse uitvaartverzekeraars ."Via deze Uitvaartdesk kunnen onze tussenpersonen beoordelen welk product het beste bij hun klant past", zegt directeur Tim Rijvers van DAK. Jan Willem van Holst, directeur verzekeringen bij Yarden, ziet de samenwerking met DAK als een mogelijkheid om de gewenste groei binnen het tussenpersonenkanaal te realiseren.

 

Serge Evers, commercieel manager Yarden, Tim Rijvers, adjunct-directeur DAK, Tim Schoonbergen, directeur DAK, Jan Willem van Holst, directeur Verzekeringen Yarden en Ron Potter, salesmanager Yarden.

Reageer op dit artikel