nieuws

McDaniel zit deskundigheidscollege voor

Archief

Olaf McDaniel (52) is benoemd tot voorzitter van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. Hij volgt hiermee CDFD-lid Henk van Berkel op, die het voorzitterschap de afgelopen periode tijdelijk heeft waargenomen.

McDaniel zit deskundigheidscollege voor

McDaniel is directeur bij het Amsterdamse adviesbureau CBE Consultants, dat werkzaam is op het gebied van onder meer de overheid, industrie, commerciële dienstverlening en gezondheidszorg. Daarvoor was hij lange tijd in dienst van het ministerie van Onderwijs als  deskundige, vooral op het terrein van het hoger onderwijs. Het CDFD-bestuur bestaat naast McDaniel nu uit Henk van Berkel (erkenning en toezicht), Lourens van der Linden (WFT en toetstermen), Martin Blom (vertegenwoordiger aanbieders) en Geert Hendrikx (vertegenwoordiger intermediair).

Reageer op dit artikel