nieuws

Goudse komt met vrouwenverzekeraar Queens

Archief

Nederland is een tweede vrouwenverzekeraar rijker. Na de introductie van Onna-onna in juni met een autoverzekering voor vrouwen, introduceren De Goudse en gevolmachtigde Felison vandaag onder de naam Queens een andere ‘vrouwelijke kijk op verzekeren’.

Goudse komt met vrouwenverzekeraar Queens

"Queens wordt gepositioneerd als serviceconcept en we bieden dan ook de nodige extra's", zegt directeur New Business van De Goudse Robbert Prins. Hij doelt op de Queens Card, die recht geeft op extra diensten, zoals gratis klein onderhoud bij Kwik-Fit, gratis vervangend vervoer bij reparaties na een ongeluk en snelle reparatie door Carglass van ruitschade na een inbraak. Polissen kunnen zowel via de site www.queens.nl als via het intermediair worden gesloten. Felison Assuradeuren in Velserbroek verzorgt de volledige afhandeling vanaf het eerste contact tot en met de prolongatie en de schadeafhandeling. Begin 2009 zal onder de naam 'Business Queens' een pakket verzekeringen voor de vrouwelijke (startende) ondernemer op de markt worden gebracht. Ook mannen zijn overigens van harte welkom bij Queens.

Reageer op dit artikel