nieuws

FKO en VVHN eens over fusie

Archief

De Federatie van Koepelorganisaties (FKO) en de Vereniging van Hypotheekadviseurs in Nederland (VvHN) gaan naar verwachting op 16 december met elkaar fuseren.

FKO en VVHN eens over fusie

Beide organisaties heffen zichzelf op die datum op en gaan dan samen onder een nieuwe naam verder als belangenvereniging voor serviceproviders, ketens en individuele adviseurs. De VvHN telt ruim 800 leden; bij de FKO zijn 31 serviceproviders aangesloten."De doelstelling om samen met NVA en NBVA tot één grote collectieve lobby te komen, blijft onverminderd overeind", zegt Henk Doornewaard, voorzitter van de FKO. "Dit is de eerste fase van die doelstelling. De federatievorming van NVA en NBVA loopt volgens planning. Dat zij niet fuseren, staat één lobby niet in de weg." Rienk Andriessen van de NVA bevestigt dat. "Iedereen is welkom om zich bij de federatie aan te sluiten. Het mooiste is als straks alle ketens, koepels en tussenpersonen één geluid laten horen."

Reageer op dit artikel