nieuws

Dante d‘Oro gaat over op vaste vergoeding

Archief

Serviceprovider Dante d’Oro (Almere) gaat bij het beoordelen van hypotheekaanvragen van ondernemers op basis van een kredietrisicomodel, volgende maand over naar dienstverlening tegen een vaste vergoeding.

Dante d‘Oro gaat over op vaste vergoeding

Een intermediair die een aanvraag van een ondernemer krijgt, kan voor een snelle controle bij Dante terecht. Kan de aanvraag succesvol ingediend worden, dan kan de tussenpersoon kiezen of hij die zelf bij een geldverstrekker indient of niet. Doet de tussenpersoon dat zelf, dan rekent Dante een vast bedrag voor het adviesrapport en gaat de provisie naar hem. Wordt de aanvraag door Dante ingediend dan betaalt het intermediair ook het vaste bedrag, plus een bedrag voor de backoffice en ontvangt dan van Dante de volledige provisie.

Reageer op dit artikel