nieuws

Meeùs verzekert CNV-leden

Archief

De leden van de verschillende CNV-bonden kunnen hun verzekeringen voortaan met korting sluiten via de website van Aegon-dochter Meeùs. Aan de samenwerking tussen CNV Verzekeringen en Aegon Bank (Axent/Aegon) is hiermee een einde gekomen. De naam CNV Verzekeringen komt te vervallen.

Klanten van CNV Verzekeringen hebben de garantie gekregen dat ze er niet op achteruit gaan en dat polisvoorwaarden en premies van bestaande verzekeringen minimaal gelijk zullen blijven. Leven- en uitvaartpolissen en hypotheken worden per premievervaldatum overgedragen aan Meeùs. Klanten met schadeverzekeringen krijgen op de premievervaldatum een nieuw aanbod van Meeùs. Pakketkortingen voor CNV-leden variëren van 3% bij twee verzekeringen tot 10% bij vijf polissen. Verder komen leden die een huis willen kopen of verkopen in aanmerking voor 10% korting op het standaardtarief verkoop- en aankooppakketten, 10% korting op de courtage van andere diensten (b.v. taxaties), 25% korting op de afsluitprovisie bij alle geldverstrekkers en 0,2% rentekorting op een Aegon-hypotheek.

Reageer op dit artikel