nieuws

Hema start met huisdierenpolis

Archief

De Hema heeft een dierenverzekering op de markt gebracht die zich onderscheidt door een éénjarig contract en een gelijke premie voor rashonden en ‘vuilnisbakken’ .

 

  &nbsp"Het éénjarig contract is een bewuste keuze", aldus de Hema. "Als mensen na een jaar willen opzeggen, kan dat gewoon."

 

De polis waarbij verzekeraar Petplan als adviseur is opgetreden, loopt via Aon en kent een premie vanaf _ 7,50 per maand voor een kat en vanaf _ 9.50 voor een hond. De dieren zijn dan verzekerd tot _ 3.000 per verzekeringsjaar.

 

  &nbspDe polis dekt onder meer behandelingen en operaties, opname en verpleging in een kliniek, homeopathie, acupunctuur en euthanasie. Aanvullende dekkingen zijn er voor fysiotherapie, de tandarts, een doorlopende reisverzekering, chemo- en radiotherapie en crematie.

 

Reageer op dit artikel