nieuws

Dela verbreekt samenwerking met Vitaela

Archief

Dela Intermediair heeft deze week de samenwerking met intermediairbedrijf Vitaela opgezegd. De kwaliteit van de productie die het in Breda gevestigde kantoor aanbracht, is volgens Dela ondermaats.

Dela verbreekt samenwerking met Vitaela

Onlangs heeft Dela om dezelfde reden de samenwerking met Becres in Waardenburg gestaakt. De opzeggingen volgen in het kielzog van het faillissement van verkooporganisatie Uvium, waarop Dela een provisievordering van € 4,7 mln heeft.
"De reputatie van het merk Dela vinden wij nu belangrijker dan de productiecijfers", zegt woordvoerder Martin Kersbergen van Dela. De portefeuilles van Vitaela en Becres kenden volgens hem, net als Uvium, een extreem hoog verval en leverden veel problemen op. Daarbij kwam dat de verkoopmethoden van deze bedrijven steeds vaker tot discussies leidden op websites van televisieprogramma's als Radar en Kassa, waarbij uiteraard ook de naam van Dela viel, aldus Kersbergen.
De bestuurders van Vitaela gaven eerder leiding aan het vorig jaar failliet verklaarde Financieel Advies Concept in Breda.
 
Zie ook: Samenwerking Uvium kost Dela miljoenen leergeld

Reageer op dit artikel