nieuws

Online schadeplatform Unirobe Meeus Groep

Archief

Unirobe Meeus Groep (UMG) heeft een overeenkomst gesloten met Anva, De Informatiegroep en ABZ voor de ontwikkeling van een schadeplatform. Daarmee kunnen brand- en variaschades op een eenvoudige manier door verzekerden worden aangemeld en afgewikkeld.

Schademelden en geautomatiseerd afwikkelen wordt online mogelijk, waarbij voor de verzekerde via een korte vragenlijst de juiste verzekering wordt geselecteerd. Gerichte vragen zorgen ervoor dat noodzakelijke gegevens aanwezig zijn om de schadeclaim direct te kunnen beoordelen. De online schademelding wordt geïntegreerd in het schadeafwikkelingsproces van Aegon-dochter UMG. De verzekerde kan zelf de status van de schadebehandeling online volgen. Eerste doel is om na de zomer een proef te starten met de klanten van Kröller, Lippmann en Meeùs.

Reageer op dit artikel