nieuws

Zwitserleven over grens ¦ 2 mld premie

Archief

Het honderdjarige Zwitserleven heeft vorig jaar de grens van twee miljard gulden aan brutopremie-inkomsten gepasseerd.

De premie-omzet kwam uit op f 2.012 (1.666) mln, en is daarmee met 20,8% gestegen. De nettowinst schoot in relatieve termen nog harder omhoog, van f 22,6 mln naar f 39 mln. Overigens komt de levensverzekeraar later dit jaar nog met een jaarverslag over boekjaar 2000.
Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Zwitserleven in ons land – met een natte vinger bepaald op 30 mei – adverteerde de levensverzekeraar paginagroot in landelijke dagbladen. Kinderen die op ‘jubileumdag’ 30 mei zijn geboren, kunnen f 500 cadeau krijgen. Bij aanmelding in Amstelveen stort Zwitserleven de gift op de LuierRekening, oftewel de Swiss Life Selection Belegrekening. Drieduizend tussenpersonen ontvingen op 30 mei een jubileumdoos. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel